5. Međunarodni volonterski kamp 2019.
30
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-30,bridge-core-2.4,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8

5. Međunarodni volonterski kamp 2019.

Category
Međunarodni volonterski kamp
About This Project

5. Međunarodni volonterski kamp „United in art & sport“ održan je 2019. godine.
Uzbudljivo ljetno iskustvo za naše najmlađe kroz edukativne igre i radionice uz aktivno korištenje stranog jezika.

Sudjelovali su mladi volonteri iz različitih dijelova svijeta koji su uz križevačke klince u dobi od 6 do 13 godina, provodili brojne edukativne i zabavne radionice. Kreativnost je prštala na sve strane, smijeh, glazba, pjesma i ples orio se parkom bivše vojarne u Križevcima.

Trajanje kampa kao i svake godine u trajanju je od 1. do 12. srpnja, a same radionice trajao je ovog puta od 2. do 12. srpnja. Volonteri koji su bili glavni animatori, njih 10, dolaze redom iz Tajland, Meksiko, Španjolska , Portugal, Njemačka, Belgija, Francuska, Poljska i Ukraina.

Slike govore tisuću riječi pa tako možete vidjeti kako su volonteri uspjeli u svojem naumu da djeci pruže zabavnu i poučnu avanturu u bezbrižnim ljetnim danima bez školskih obaveza.

Svakako pogledajte i naš video o kampu koji su snimili filmaši iz Osnovne škole Oreovec.