3. Međunarodni volonterski kamp 2017.
106
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-106,bridge-core-2.4,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8

3. Međunarodni volonterski kamp 2017.

Category
Međunarodni volonterski kamp
About This Project

Treća godina održavanja našeg kampa prošla je odlično. Građani Križevaca i okolice, roditelji i klinci s veseljem iščekuju radionice i svakim danom se okupljali u sve većem broju. Ova vrsta edukativne zabave i učenja jezika i raznih vještina odlična je za djecu i roditelje u ljetnim danima kada nema škole i vrtića.

O nama i našem kampu pisali su i lokalni medji:

Jedni su žonglirali, drugi igrali nogomet, treći crtali, a svi zajedno dio su aktualnog međunarodnog volonterskog kampa United in Art & Sport u organizaciji Volonterskog centra Link koji djeluje u sklopu udruge Glas mladih Križevci.

Također su prikupili izjave od naših volontera:

– Do Križevaca sam stigla preko Volonterskog centra Zagreb koji je dio krovne volonterske organizacije Service Civil International i jedan od mojih zadataka je voditi jedan od međunarodnih kampova. Ovo mi je prvo iskustvo kao voditeljica tima, bila sam već prije tri godine u Hrvatskoj, kao studentica sam, u Zagrebu, Novom Sadu i Beogradu. Križevci mi baš sviđaju, jako su zeleni, tihi i mirni. Ja sam iz Lillea koji je ipak malo veći grad – istaknula je Phillipa.

Ovo mi je drugo iskustvo kao volonter. Bila sam već u Italiji pa sam došla u Hrvatsku, bila sam u Dubrovniku, divila se zidinama, obožavam putovati. Imam problema s izgovaranjem riječi Križevci, ali ljudi su prijateljski nastrojeni, baš je siguran grad, nema neugodnosti. Hrana je odlična, otkrila sam ajvar kojeg obožavam. Jedem ajvar sa svime – kroz smijeh nam je ispričala Tajlanđanka koja se sprema studirati biznis i menadžment u Hong”

Kongu.”Neke od slika posuđene su od ePodravina.hr! Hvala