VOLONTERSKA BURZA


DOKUMENTI ZA PRIJAVU

Ljubazno Vas molimo, nakon što ispunite obrazac da ga skenirate ili spremite izmjene u dokumentu i povratno nam pošaljete na našu e-mail adresu. Naš mail je: info@cmk.hr; ana.vugrin@cmk.hr; Možete ga pronaći i na početnoj stranici pod rubrikom “KONTAKT”.


[POZIV VOLONTERIMA]

Dragi naši volonteri trebamo vašu pažnju i aktivaciju!

Povodom tragičnih događaja izazvanih potresima u Petrinji, Sisku, Glini te okolnim gradovima i selima tog područja, tražimo volontere za ispomoć u Crvenom Križu Križevci. Volonteri će pomagati prilikom razvrstavanja i prikupljanja donacija koje ljudi donose.

Javite nam se mailom, telefonski ili preko društvenih mreža Facebook i/ili Instagram!


[POZIV VOLONTERIMA]

Dragi naši volonteri trebamo vašu pažnju i aktivaciju! U ponedjeljak (23.11.), obilježit ćemo 20.11. Svjetski dan djece UNICEF i 23.11. Međunarodni humanitarni dan. Obilježavanje ćemo održati u humanitarnom tonu točnije prikupljanjem hrane i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu “Sveti Marko Križevčanin”, ispred KTC-a.

U kratko:

KADA? – 23.11 ponedjeljak od 09:00 do 12:00 (2 volontera) od 12:00 do 15:00 (2 volontera)

GDJE? – KTC Križevci ulica Nikole Tesle Javite nam se porukom na našim društvenim mrežama, mailom ili preko naše web stranice!


[POZIV VOLONTERIMA]

Pažnja volonteri!🤗🍏🍎

Tražimo volontere za 26.10. (ponedjeljak) s početkom u 10:00 sati (više detalja uskoro!)26. listopada je Međunarodni dan međusobnog pomaganja! 🤝💞

Želimo obilježiti taj datum dijeljenjem pozitivnih poruka i jabuka! Cilj je potaknuti i motivirati naše sugrađane da se osvijeste i pomažu više međusobno jedno drugima ako su u mogućnosti! Također odabrali smo dijeljenje jabuka kako bi pomogli jednu drugima i potaknuli sugrađane na razmišljanje o očuvanju zdravlja u ovim posebno teškim trenucima pandemije!

Javite nam se mailom ili telfonski! 🙋🏽‍♀️🙋🏾‍♂️🙋🏼🙋🏼‍♀️


[POZIV VOLONTERIMA] SOCIJALNA SAMOPOSLUGA

Dragi naši volonteri trebamo vašu pažnju i aktivaciju!U petak 16.10.2020. obilježit ćemo Svjetski dan hrane i Međunarodni dan borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti (koji je 17.10.)

Obilježavanje ćemo održati u humanitarnom tonu točnije prikupljanjem hrane i higijenskih potrepština za socijalnu samoposlugu ispred KTC-a.

U kratko:

KADA? – 16.10. petak od 09:00 do 12:00 (2 volontera) od 12:00 do 15:00 (2 volontera)

GDJE? – KTC Križevci kod restorana KlaraJavite nam se porukom ili mailom ili pozivom na naš broj


[POZIV VOLONTERIMA]

Tko/što? – Zelena čistka 2020. u Križevcima i organizaciji Grada Križevaca

Kad? Gdje? – U subotu 19.09.2020., početak u 9 sati! Okupljanje kod Sv.Vurija, označenog na karti (SLIKA)

Našu objavu potražite na našoj Facebook stranici, kontaktirajte nas na telefon: 048/681-022 , na mail: info@cmk.hr; ana.vugrin@cmk.hr; ili putem poruke na društvenim mrežama!


[POZIV VOLONTERIMA]

Zainteresirani javite se u komentare, poruke ili bilo koje druge načine komunikacije!

Našu objavu potražite na našoj Facebook stranici, kontaktirajte nas na telefon: 048/681-022 , na mail: info@cmk.hr; ana.vugrin@cmk.hr; ili putem poruke na društvenim mrežama!